Pakketilbud

1 Dråbe stagen som par

1 dråben er flot solo, men egner sig også godt i par eller i kombination med de øvrige produkter.

2 Dråbe stagen som par

2 dråben er flot solo, men egner sig også godt i par eller i kombination med de øvrige produkter.

3 Dråbe stagen som par

3 dråben er flot solo, men egner sig også godt i par eller i kombination med de øvrige produkter.

Alle Dråbe stagerne samlet

Køb alle dråbestagerne samlet og spar DKK 940,00.

5 på stribe

3 dråben er flot solo, men egner sig også godt i par eller i kombination med de øvrige produkter.

Designed and made

in Denmark

I dag er Design Asmussen igen en dansk virksomhed, samlende for familien, og alt lige fra design og produktion til marketing samt distribution, sker via danske virksomheder, med produktion i Danmark.

Alle produkter er forarbejdet i messing, herefter efterbehandlet i en slibeproces, og til slut gennem en særlig elektrolytisk behandling, belagt med 24 karat guld. En produktionsproces, der kræver know-how og præcision, da selv den mindste unøjagtighed eller støvkorn kan ses.

Det er dansk design, ’Made in Denmark’ når det er bedst, præget af høj grad af faglighed og elegance. Design Asmussen har i forbindelse med re-lanceringen ikke villet gå på kompromis med hverken historie eller kvalitet. Produktionen sker nu, som dengang, efter de strengeste kvalitetskrav, hvilket var, og vil være, grundlaget for firmaets succes. Man får et produkt med garanti for tidløshed og holdbarhed, koblet til en historie om en dansk familie, med kærlighed for design og kvalitet.

Historien

Om Design Asmussen

Bag de dråbeformede produkter gemmer der sig en historie, der udspringer sig i perioden 1975 – 2007 i Grindsted og den lille jyske by Krogager. Det er historien om en far og hans fire børn, der etablerede virksomheden Design Asmussen, som blev det samlende punkt for hele familien, og de medarbejdere, der var ansat.

Alle børn var inddraget, fra de tidlige ungdomsår til de første år i voksenlivet. Mange af produkterne blev designet i et samarbejde, ud fra en ideskitse, ofte med udgangspunkt i naturens former. Nogle deltog i designet, mens andre deltog i produktionen og sørgede for leverancer, marketing og messeaktiviteter. Da der kom svigerbørn til, blev de også inddraget i virksomhedens aktiviteter. Der var plads, der var rummelighed og der var en stor fælles kærlighed til produkterne.

Kontakt

Design Asmussen Aps.
Østre Hougvej 1
5500 Middelfart

Åbningstider & TLF

Mandag - torsdag kl. 09-16
Fredag kl. 09-15

Tlf. 22828463

Design Asmussen. All rights Reserved.